Lunch Södertälje

Goda luncher för glada sällskap | 08-550 330 33

Lunchmeny

Vår lunchmeny växlar varje vecka och innehåller alltid god husmanskost med inspiration från världen. Lunchen serveras från 10.30 fram till 13.00 och det finns möjlighet till avhämtning för dig som behöver en snabb lunch.

Lunchen kostar 95 kr och inkluderar nybakat bröd, en stor salladsbuffé, dryck och kaffe. Det finns även lättare alternativ som sallad, soppor, smörgåsar och wraps att välja på.

omsorgsfullt lagat lunchmat i Södertälje

Lunchrätter för alla smaker

Vi har alltid ett flertal alternativ på vår lunchbuffé för att alla ska hitta något som passar. Vi har alltid en huvudrätt som vi kallar för dagens. Det kan vara allt från en mustig köttfärssås med bandspaghetti till fräscha kycklingfajitas med smakrik salsa.

Du som älskar klassisk husmanskost gillar säkerligen vår husman. Klassiker som kalv i dillsås, ärtsoppa på torsdagar eller nattillagad högrev får det att vattnas i munnen.

Tränar du eller vill äta hälsosamt av andra skäl är alternativet toppform rätt val. Det är rätter med väl avvägd näringsbalans för folk i farten. Vad sägs om en underbart kryddig thai-curry eller kanske kycklingfilé med ugnsbakade rotsaker.

Äter du helst vegetariskt hittar du självklart ett fint vegetariskt alternativ. Kikärtsbiffar, härlig soppa med paj till med mera står på menyn.

Många dagar har vi även ett extra alternativ, till exempel en färggrann och fräsch pokébowl.

Vill du äta något lättare kan du även plocka sallad från vår salladsbuffé och sen komplettera med ett passande protein från mattorget.

rostade kronärtskockshjärtan i Södertälje

Omväxlande, fräsch och god lunch tillagad av bra råvaror