Lunch Södertälje

Goda luncher för glada sällskap

Lunchmeny

Vår populära lunchbuffé står framdukad varje vardag mellan klockan 10.30 - 13.00. Lunchmat, hemlagad med fina råvaror, kryddat med engagemang och matglädje. Läs vår matsedel för denna vecka här

Till lunchen serveras en stor salladsbuffé, nybakat bröd och dryck. Kaffe på maten bjuder vi på, ibland med en kaka till eller en god liten efterrätt. Sommartid har vi en stor, härlig och ibland solig altan.

AVHÄMTNING ELLER LEVERANS

För dig som har bråttom erbjuder vi take away. Vi har även lunchmat för leverans.

Lunchtallrik

LUNCH FÖR ALLA SMAKER

Vi serverar alltid en vällagad husmansrätt och flera lunchrätter med inspiration från världen, såklart ett vegetariskt alternativ och rätter för dig som gillar att äta med hälsofokus.

En ny matsedel varje vecka! Läs vår matsedel här.

Populärt är att du tar maten och själv bestämmer hur mycket och vad du vill ha på tallriken.

Du som älskar klassisk husmanskost gillar säkerligen vår husmansrätt. Klassiker som kalv i dillsås, ärtsoppa på torsdagar eller kalops är några favoriter.

Tränar du eller vill äta hälsosamt är vår toppformsrätt det rätta val. Det är rätter med väl avvägd näringsbalans för folk i farten. Vad sägs om en underbart kryddig thai-curry eller kanske kycklingfilé med ugnsbakade rotsaker.

Äter du helst vegetariskt hittar du självklart ett vegetariskt alternativ på vår matsedel.

Många dagar har vi även extra alternativ, som exempelvis sushi, en fräsch pokébowl och färdiga salladstallrikar. Vill du äta något lättare kan du plocka sallad från vår salladsbuffé och sen komplettera med ett passande protein från mattorget. Det finns även lättare alternativ som sallad, smörgåsar och wraps att välja på.

PRISVÄRD LUNCH I TREVLIG MILJÖ

Lunchen kostar 95 kr, då ingår nybakat bröd, dryck, stor salladsbuffé och kaffe. Du hittar oss i vita Volkswagenhuset på Hantverksvägen 9 i Södertälje.

Äter du ofta hos oss? Då lönar det sig att köpa vårt Lunchhäfte som kostar 855 kr. 10 lunchkuponger till priset av 9!

Omväxlande, fräsch och god lunch tillagad av bra råvaror