Lunch Södertälje

Goda luncher för glada sällskap

Om oss

Navet i företaget är våra duktiga medarbetare, vårt kök samt passionen för god och vällagad mat. Vi är ett grymt team och de flesta av oss har arbetat många år tillsammans, alla med olika personligheter, erfarenheter och en mängd olika nationaliteter, som alla bidrar med sitt bästa till företaget.

Vårt fokus ligger på att erbjuda riktigt bra lunchmat tillagad med omsorg av fina råvaror. Förutom lunchrestaurangen så erbjuder vi varje fredag en middagskasse som du kan ta hem och färdigställa själv på endast15 minuter, Vi har ett populärt Take Away-utbud (länk till http://matmastarna.se/products.php?ca=67) och många års erfarenhet av catering (länk till http://matmastarna.se/products.php?ca=25&m=105) för såväl det lilla kalaset som till det stora företagseventet.

FRÅN JORD TILL BORD

Vi lägger stor vikt vid hållbarhet. Därför låter vi våra matrester bli till biogas, självklart källsorterar vi vårt övriga avfall, och vi skänker överbliven mat till en lokal verksamhet och arbetar även på andra sätt med att minska vårt svinn och vår klimatpåverkan.

 

Lunch tillagad med omsorg. Ät nyttigt, gott och miljösmart!